Termékek Menü

2022 TECH-1 K V2 SHOES

Ár:
48.556 Ft + ÁFA ( 61.666 Ft )
Cikkszám: 2712022-712

A Tech-1 K V2 cipő ultrakönnyű cipő, amelyet a maximális légáramlásra és légáteresztő képességre optimalizáltak, valamint kontúros formájú, így arányosabb, hogy jobban alkalmazkodjon a láb morfológiájához, ezáltal javítva a kényelmet a pilótafülkében és csökkentve a vezető fáradtságát. Ergonómikus talpbetét is van, amely biztosítja a láb természetes, kényelmes testtartását, miközben maximális rugalmasságot, alátámasztást és szabad lábmozgást tesz lehetővé.

Gyártó: ALPINESTARS
Várható szállítás: 2024. július 08.
Szerezhető hűségpontok: 4
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Méret
34-47
Szín

Leírás és Paraméterek

- Fejlett hibrid konstrukció, amely tartós nubuk mikroszálas felsőrészből és stratégiailag elhelyezett perforált mikroszálas területekből áll a könnyű súly, a kiváló légáteresztő képesség és a kiváló tapintás érdekében.
- A kettős és aszimmetrikus zárórendszer egy állítható kampós pántot és egy hagyományos csipkehurok rendszert tartalmaz, amely a fokozott tartósság, valamint a személyre szabottabb illeszkedés és a biztonságosabb zárás érdekében egy para-aramidikus fűzőlyuk rendszerrel párosul.
- A gallér hátul alacsonyabbra van vágva a nagyobb Achilles-sarkak kényelme és a jobb mozgástartomány érdekében.
- A külső lábujjmegerősítés 3D guminyomással készült a kiváló kopásállóság és védelem érdekében.
- Az új szuperkönnyű nyelv perforált mikroszálak és háló kombinációjából készült, amely optimális légáteresztő képességet és légáramlást, valamint kiváló érzést biztosít.
- Stratégiailag elhelyezett perforációs zónák az oldalsó és mediális oldalakon és a lábujjakon a légáteresztő képesség biztosítása érdekében.
- Az Alpinestars innovatív talpbetétjét a maximális teljesítmény érdekében tervezték: az ergonomikus, polipropilén sarokbetét támogatást és stabilitást biztosít a cipő belsejében, míg a laposabb, stancolt bordázattal ellátott elülső lábfej nagyobb tapintást biztosít a pedáloknál.
- Az ultravékony, Formula 1 specifikációjú talp az Alpinestars exkluzív gumikeverékét használja, amely stratégiailag bordázott a fokozott pedálérzékenység és tapadás érdekében nedves és száraz körülmények között egyaránt.
- Külső hátsó sarokgumi a jobb kopásállóság és védelem érdekében.
- Integrált PU sarok a további vezetői kényelemért.