Termékek Menü

ALPINESTARS KMX-5 V2 SUIT

Ár:
118.792 Ft + ÁFA ( 150.865 Ft )
Cikkszám: 3353023-1065

A KMX-5 v2 öltözet fejlesztésének középpontjában a maximális légáteresztő képesség állt, miközben a súlyt is csökkentettük. Ennek elérése érdekében egy teljesen új, kizárólag az Alpinestars számára kifejlesztett külső héj anyagot kombináltak puha kötött béléssel, hogy optimális védelmet, könnyű súlyt és kényelmet biztosítsanak. Az innovatív lézervágott perforációk a mellkas és a hát felső részén, valamint a nyitott szövésű hálós szerkezetek a törzs oldalán, az ágyékon és a hónaljban maximális légáramlást biztosítanak a hűtés érdekében. Az eredmény egy olyan ruha, amely hűvösen tart, amikor a hőmérséklet emelkedik, mind a gokartban, mind a gokarton kívül.

Gyártó: ALPINESTARS
Várható szállítás: 2024. május 17.
Szerezhető hűségpontok: 8
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Méret
40-60
Szín

Leírás és Paraméterek

- A CIK-FIA 2. szintű homologizációs szabvány, N 2013-1 szerint tanúsított.
- Új Laser perforációk a mellkas felső részén és a háton a maximális légáramlás és a fokozott légáteresztő képesség érdekében.
- Stratégiailag elhelyezett tech mesh panelek a hónaljakon, a törzs oldalán és az ágyékon, a testhőmérséklet hatékony szabályozása érdekében.
- Tartósságra tervezve, megerősített panelekkel az ülőrészen, és optimalizálva a minimális anyagcsomósodásra.
- Anatómiai kar-, láb- és törzspanelek mintázása az optimális pozíció kialakításához vezetés közben.
- A kötött csukló- és bokarészek szoros illeszkedést biztosítanak, és segítenek megakadályozni a ruha nem kívánt mozgását.
- Combzsebek a kényelmes, nem feltűnő tároláshoz.
- Atlétikai-szabályos szabású kialakítás.
- Fejlett kétrétegű szerkezeti összeállítás az optimalizált teljesítmény, a jobb légáteresztő képesség és a súlycsökkentés érdekében.
- Prémium YKK fém cipzár, valamint dupla csúszka a sokoldalú és testre szabható illeszkedés érdekében.
- Az Alpinestars teljesen lebegő karszerkezete a váll és az ágyék területén rugalmas kötött anyaggal biztosítja a minimális anyagi ellenállást vezetés közben.