Termékek Menü

Szállítási / fizetési információk

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Itt olvashatod el a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A Te érdekedben oldalunkon regisztráció és bejelentkezés nélkül is tudsz vásárolni, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben történhessen a pénztárig való eljutás.  Azonban ha regisztrálsz, akkor legközelebb még gyorsabban tudsz majd vásárolni, megnézheted korábbi vásárlásod részleteit és figyelemmel követheted aktuális rendelésed állapotát. Továbbá regisztráció esetén minden rendelésnél pontokat írunk jóvá, amelyeket jóváírhatunk meghatározott időközönként.(részletes tájékoztatás)

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!
e-mail: kapcsolat@versenyfelszereles.hu
telefon: +36 70 621 6467 

 

KISZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Futárszolgálat, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben.

A csomagok kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Amikor a megrendelését átadtuk a futárszolgálatnak kézbesítésre, értesítést küldünk Önnek e-mailben.

A szállítás díja Magyarország területén belül 2500 Ft csomagonként. Ha a megrendelés értéke meghaladja az 100.000 Ft-ot a szállítás INGYENES! (kivételt képez Ülés, továbbá nagy súlyú termékek)

Ha a megrendelt áru ellenértékét utánvéttel egyenlíti ki. Az utánvét összegét a csomagot átadó futárnak kell fizetni.

Átutalásos fizetés esetén a szállítást abban az esetben kezdjük meg, ha vételárat a bankszámlánkon már jóváírták.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadunk el!

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL  

Lehetőség van a megrendelt termék(ek) személyes megtekintésére, átvételére és kifizetésére Bemutatótermünkbe.
Ebben az esetben a csomagodat előre kifizetheted (banki átutalással) vagy a helyszínen készpénzzel illetve bankártyával. 
A személyes átvételt a megrendelés során a kézbesítés módjának kiválasztásakor kérhető. HA szeretnéd személyesen átvenni a megvásárolt terméked, akkor kérlek a megrendelés leadása után keress minket, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.(+36 70 621 6467)

Bemutatóterem: 1239 Budapest, Ócsai út.1-3

2023.06.01-2023.09.01 -ig terjedő időszakban nyitvatartási időnk eltérhet az általános nyitvatartási időtől. Kérjük, hogy mielőtt bemutató termünkbe látogatna indulás előtt mindenképpen egyeztessen velünk az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.  +36 70 621 6467

Köszönjük együttműködésedet!


Általános nyitvatartási idő:
Hétfő: 9:00-16:00
Kedd: 9:00-16:00
Szerda: 9:00-16:00
Csütörtök: 9:00-16:00
Péntek: 9:00-14:00
Szombat: telefonos időpont-egyeztetés után lehetséges. 

Nyitvatartási időn kívül a +36 70 621 6467 -es telefonszámon lehet érdeklődni. 

 

Térkép:

Vevőszolgálatunk a megrendelést követően, de legkésőbb 1 munkanapon belül értesíti a vásárlót, hogy mikortól veheti át a rendelését. Ezt követően 5 munkanap áll rendelkezésre az termék(ek) átvételére üzletünkben nyitva tartási idő alatt.

FIZETÉS ELŐRE UTALÁSSAL

A termékek ára előre történő banki átutalással is kiegyenlíthető cégünk bankszámlájára. A számlaszámot a rendelés leadása és feldolgozása után küldjük el ügyfeleinknek.
 

UTÁNVÉTEL TÖRTÉNŐ FIZETÉS

Amennyiben a rendelésed értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a különböző szállítási módokhoz különböző fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre!