Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A DIGITAL FIRE Kft. a webáruház üzemeltetőjeként az oldalak használata során a Felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.

A vonatkozó törvények: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során; 2001. évi XL. törvény a hírközlésről; 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Az Ön által megadott adatokat  a  DIGITAL FIRE Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki DIGITAL FIRE Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Az információk tulajdonjoga

A DIGITAL FIRE  Kft. jogot formál, hogy a webáruház oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is. Minden ilyen jellegű változtatás a közzététellel azonos időben lép hatályba.

A webáruházban szereplő márkanevekkel és egyéb bejegyzett védjegyekkel kizárólag a jogtulajdonos rendelkezik, azok kizárólag a jogtulajdonos engedélyével használhatóak bármely célra.

A webáruház használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. Amennyiben a személyre kiadott egyedi azonosítókat vagy jelszavakat (amelyek a személyes oldalak hozzáférését teszik lehetővé) valaki a DIGITAL FIRE Kft. tudta nélkül 3. személynek átadja a DIGITAL FIRE Kft. jogosult a belépést haladéktalanul felfüggeszteni és az azonosítókat inaktiválni. Kijelentjük, hogy a DIGITAL FIRE Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.versenyfelszereles.hu illetvewww.versenycucc.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását Nemzetközi és Magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármely formában történő megváltoztatása és ismételt megjelenítése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházunkba vásárol, illetve regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: DIGITAL FIRE KFT. 

A szolgáltató székhelye: 2220 Vecsés, Wass Albert u. 15. A/2.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: kapcsolat@versenyfelszereles.hu,rendeles@versenyfelszereles.hu

A szolgáltató bemutatóterme: 1239 Budapest, Ócsai u. 1-3.

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 13-09-126160

A szolgáltató adószáma: 14632279-2-13

A szolgáltató telefonszáma: +36 70 621 6467

A szolgáltató adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-79188

A szerződés nyelve: Magyar